Wednesday, March 31, 2010

Oas i sovrummet








Förutom att sovrummet gärna får vara en oas i sig (det är långt ifrån sanningen i vårt liv för tillfället men någon gång sisådär om 10 år när barnåren eventuellt är förbi...) så blir det extra mysigt om ytan kan utnyttjas på något annat sätt än endast för sängen. I många fall är det omöjligt när rummet är för litet, men är det större kan det vara kul att tänka vidare. Här kommer några förslag.

Bild 1: Habitually Chic
Bild 2: Metropolitan Home
Bild 3: Contemporist
Bild 4: Veere Grenney
Bild 5: Brad Ford ID
Bild 6: RUM

Barn living







Tusan vad trevligt. Jag vill gå på fest i denna fina lada. Nu. Tack.

Tuesday, March 30, 2010

Sova på golvet







Det kan vara lika snyggt att placera madrassen direkt på golvet som att ha stomme. Själv har jag sovit på loft halva mitt liv och det innebar madrass rakt av vilket var kanon.
Bild 1-2: Jordi Canosa
Bild 4: Elle Deco
Bild 5: Helbling Fotografie

Båtliv


Monday, March 29, 2010

Ljusa golv










Fina inspirationsbilder från Dinesen-Gulve. Föredrar i vanliga fall mörkare nyanser på golv men dessa var ljusa och fina utan att dra för mycket åt furuallergi.

Lekdags






Några fina idéer för lek med barnen. Önskar så mycket att vi kunde ha en basketkorg på uppfarten men då den sluttar för mycket är det tyvärr omöjligt. Någon gång så.

Bild 1: Dwell
Bild 3: Stylist Rose Hammick
Bild 4: Dwell
Bild 5: Elle Decor

Schack matt




Gillar svart och vit-rutiga golv mycket, antingen som här i köket eller exempelvis i badrummet. Vi hade det i en hall i vår förra lägenhet och det var också snyggt. Det översta köket är dessutom helt fantastiskt i mina ögon, orginal bevarat i kombo med nya detaljer.
Bilder från Apartment Theraphy

Min tur


Okej, nu har turen kommit till mig. Feber & sprängande huvud bjuder måndagen på efter en natt som kanske går till historien som den minst sömngivande. Ska försöka vara lika tapper som Flora som en månad gammal dras med elak förkylning men är lika glad för det. Några härliga saker ska jag nog kunna bjuda på här i alla fall. Ha en bra måndag!


Bild från Haw-lin