Thursday, April 29, 2010

Och så var det grått...








Hur mycket jag än älskar färg & Missonifyrverkeri så får denna skala min kärlek lika mycket. Mmm...

Bild 1: via Abigail Ahern
Bild 2: foto Adrian Briscoe
Bild 3: RUM
Bild 4: foto Richard Powers
Bild 5: stylist Portland Mitchell

Missoni i Milano





Har kikat runt lite bland svenska och utländska bloggar efter nyheter från Milano och fastnade bland annat för kanske inte så nyskapande men ack så somrigt härliga Missoni Home. Ser gärna mycket av detta nu när grönskan är på väg.

Bild 1: via Inside Out
Bild 2-4: via ABC News

Wednesday, April 28, 2010

Fläckigt



Bild från Interior Mag

Tips




Vill så gärna ha dessa fina ringar från Deka Ray. Går att shippas från USA men väntar nog till nästa NY-resa. Längtan bara gör saken ännu bättre.

Vas en masse


Åtta för priset av en från Urban Outfitters.

Morning Glory


Från Liselotte Watkins blogg till Lisa Milbergs där jag såg detta fina musiktips. Magiska toner från starka 60-talskvinnor. Missa inte att lyssna på smakproven, du blir fast och vill köpa - jag lovar.


Bild från HBDirect

Tuesday, April 27, 2010

Jade Jagger + Indiska = sant


Übersnygga och coola Jade Jagger har som tidigare rapporterat gjort ett samarbete med Indiska. Den 12 maj är det premiär i butik och det lilla jag sett osar romantik, blommor & färg. Innan lansering kan man tjuvkika en behind the scenes film här.
Bild från Indiska

Styling à la Liselotte Watkins





Ingen kan väl ha undgått framgångsrika svenska Liselotte Watkins illustrationer? Alltid lika fina, moderiktiga och färgglada. Att hon även är stylist är kanske dock mindre känt. Här några exempel på hennes speciella, lite stökiga stil. Hon har även en fin blogg som ni kan kika på här. Cool kvinna.
Bilder via agenturen LundLund

Vårig pastell




Pastell är inte alltid min grej då det kan kännas lite blekt och klent men dessa fina från Rie Elise Larsen är så våriga och fina att man nästan vill smaka. Speciellt de färgglada sladdarna gör mig glad. Finns att köpa här.

Till salu



Någon annan än jag som inte kan hålla sig från att kika Svenska Hollywoodfruar? I sådant fall har ni säkert inte missat det svulstiga hemmet som miljardären (och den som verkar trevligast av de alla) Suzanne Saperstein bor i. Ett slott vid namn Fleur de Lys och är Los Angeles svar och kopia på Versailles. 4200 m2 är till salu för ynka 900 miljoner kronor ...Skynda fynda.

Bilder från Luxist

Öppet hus


Monday, April 26, 2010

Joys hus








Det är något med kombinationen brunt, grått, vitt och svart som får mig att gå i spinn. Det kalla i det gråa, vita och svarta som värms upp av det bruna. Eller tvärtom. Här ett av flera fantastiskt fotade hus från Frank Features.

Till salu





Nu lånar jag tips från favvostylisten Lotta Agaton här igen men denna lägenhet var bara för fin för att inte ta med. En 4,5a med läge Kungsholmen. Vi ska inte köpa lägenhet men den här får mig att fundera ytterligare en runda. Skulle kunna tänka mig köp med inredning och allt. Lite personliga tillhörigheter så är saken biff.

Bilder & försäljning via Per Jansson Fastighetsförmedling (gå in och kika på övriga bilder, allt är toppen förutom badrummet som nog behöver en liten uppfräschning)

Sunday, April 25, 2010