Monday, May 31, 2010

Mera gröna tak






Vet att jag tjatar lite om det här med grönt på taken men hur härligt ser det inte ut?!!

Bilder från Goode Green

Hemma hos..vem?










Startar upp veckan med en "hemma hos..vem?". Den här var lite klurig att hitta bra info till för dagens huvudperson är främst känd för en roll även om hon gjort annat också. Ledtråd för ledtråd nu, tjuvkika inte.

Ledtråd 1: Denna skådespelerska född 1969 är främst förknippad med en av våra största kanalers TV-serier från USA
Ledtråd 2: Maken heter Chris och dottern Stella Luna.
Ledtråd 3: Serien hon spelar en av huvudrollerna i går på Kanal 5
Ledtråd 4: Har sagt följande om sin karaktär i serien "she´s smart enough to make her way through medical school but she can´t figure out that she can´t sleep with strangers all the time". Det stämmer inte riktigt men den nuvarande situation karaktären befinner sig i.
Ledtråd 5: Karaktärens, som är post it-gift med en viss McDreamy, efternamn vittnar om att favoritfärgen kanske är grå...
Rätt svar här.
Bilder från
Elle Decor
Ps. Såg att även Design Delight lagt upp bilder från detta hem idag men eftersom jag hade börjat förbereda redan i helgen så kör jag ändå. Ni som sett svaret där får väl låtsas att ni inte vet Ds.

Sunday, May 30, 2010

Mors Dag


Grattis på Mors Dag älskade bästa mamma! Tack för att du finns här nu & alltid. Du gör mig stolt och lycklig varje dag.
Bild via WeHeartIt

Friday, May 28, 2010

Trevlig helg!


Underbar idé att klä skogarderoben (om man har lyxen att ha en sådan) med något vackert tyg. En trevlig helg önskar jag Er alla!

Bild via Abigail Ahern från Elle Decor

Passform


För den perfekta passformen, satsa på platsbyggt. Fint exempel i grå snygg färg.

Bild från Eklund

En lägenhet för Bond, James Bond








När James Bond, eller i alla fall Craig David, köpte lägenhet i New York valde han att gå med en svensk mäklarfirma. 120 kvadratmeter, glastak, hiss direkt till lägenheten och en gigaterass - ja tack. Prislappen? Ca 15 miljoner kronor. Mycket pengar absolut, men jag trodde nog att det skulle kunna vara så mycket mer!

Tack för tips K!!
Bilder från Dagens Industri

Restaurang B.A.R








Idag blir det premiärbesök & tidig Mors Dag-lunch på relativt nya Restaurang B.A.R. Har hört mycket gott om detta kök som uppkommit i kölvattnet av Restaurang Lux. Är maten lika god som där blir det säkert ingen besvikelse. Gillar den lita ruffa, industriella inredningen som andas bistro och Frankrike.
Pressbilder från Restaurang B.A.R

Thursday, May 27, 2010

Hemma hos Sex and the Citys skapare








I samma tidning som nedan fick man också följa med hem till skaparen av Carrie & co, Candace Bushnell. Känns som ett hem som skulle passa perfekt i serien. Anar att hon kanske inte tillbringar all sin tid i köket och det finns en förkärlek till sin framgång med tanke på tapeten i badrummet men skulle gärna norpa de underbara sofforna i vardagsrummet.

Sex and the City 2






Idag är det så äntligen premiär för Sex and the City 2. Jag är en riktig sucker för denna tjej-kvartett vad gäller allt från kläder till inredning och ser fram emot filmen även om det alltid är läskigt i och med risken att bli besviken. Blev lycklig när jag i Elle Decor hittade bilder från film setet hemma hos Carrie & Mr Big & av ren nostalgi kvalade även Carries gamla garderob in. Skulle gladeligen byta mot den eller den nya varianten omedelbums.

Tuesday, May 25, 2010

Jimmy + Åhléns




Förutom nedan produkter så gillar jag pressbilderna för Jimmy Schönnings samarbete med Åhléns. Liten sneak peak kommer här.
Pressbilder från Åhléns