Tuesday, April 26, 2011

Tisdagsmix


















Bild 1-2: Room 269
Bild 3-4: Concrete and Dust
Bild 5-9: Heather Grey



I trädgården



Hoppas ni haft en riktigt skön påsk! Vilket galet härligt väder, lycklig i hela kroppen. Efter några dagar i Östersund vill jag bara spendera all tid i trädgården just nu med fix & trix. Vår plätt är dock inte den mest åtråvärda (kanske dessutom ännu mindre nu med den doft det hönsgödsel som vilar på tuvorna avger...) men det är så skönt att ha en liten zon att hänga på i värmen. Tänk bara om man kunde skulptera om lite och få något lummigt av avskilt som det här. Gärna med havet i närheten...




Friday, April 22, 2011

Glad påsk!


















Mot landets norra delar för firande av påsk där det inte riktigt kommer vara läge att plocka fram datorn mitt i släktmiddagen. Ha en riktigt bra helg så hörs vi i början av nästa vecka igen! Glad påsk!



Bild 3: Ekenstam

Bild 1 & 4: stylist Lo Bjurulf, Agent Bauer


Bild 6-7: Live Like You






Monday, April 18, 2011

Lika som bär

Version Sasa Antic


Version till salu




Upptäckte också en annan sak i söndagens skörd av bostads-letande-beroende-fast-vi-inte-ska-köpa-något-sökning. En av de bilder jag ofta kommer tillbaka till för att den är så fint stylad är just den översta, stylad av duktiga Sasa Antic (som har två snitsiga tecken i sitt namn som min dator eller mitt icke-tekniska jag inte kan få fram....förlåt S!). När jag bläddrade i SvDs bostadsbilaga hajade jag till för helt plötsligt var den där men i något annan tappning. Familjen som äger lägenheten skall sälja och därmed fick man en annan syn på rummet. Resten av lägenheten är också fin om ni vill kika, framförallt barnrummet.

Bild 1-3: Stylade av Sasa Antic, fotade av Pia Ulin


Fina golv till salu







Fick syn på den här pärlan hos Skeppsholmens Fastighetsmäkleri. 56m2 på Östermalm med framförallt helt fantastiskt fina golv & många fina detaljer i övrigt. Skulle man köpa den vore det perfekt att få hela paketet rakt av, med inredning och allt.


Mer info här.

Saturday, April 16, 2011

Trevlig helg!


Hoppas ni alla får en bra helg trots den grå himlen som förhoppningsvis spricker upp snart. Kikar lite inspiration inför ett mindre inredningsuppdrag & en av de mattor som skulle med i mixen är just denna av största storlek. Mattan är från IKEA, tycker den är riktigt fin (har en själv också). Dock väldigt svår att få tag på i just största versionen, alltid slut i lager. Kanske får det bli annan idé, vi får se. Ljusslingan i taket från Granit (399sek) är också riktigt fin, både inne & ute. Funderar på en sådan till terassen. Japp, kanske inte det mest intressanta att veta men bloggar man så gör man...Må nu gott.