Saturday, November 7, 2009

Hälsningar!


Hälsningar från New York! Vi har varit här i 2 dagar och eftersom tekniken varit emot mig (nej det var inte jag som inte förstod hur det fungerade, allt var helt enkelt nere här på hotellet...) så har det inte blivit så mycket uppdateringar. Kameran bestämde sig därtill att strula med batteriet så nu blir det bilder à la låna från någon annan.

Kallt men underbart med krispig luft och varm sol. Första dagen blev det lunch här bredvid hotellet på restaurang Gemma. Alltid lika trevligt och med väldigt god mat. De har bland annat sallader som är fantastiska - kronärtskockssallad med tryffel eller som min vän tog, rödbetscarpaccio med mögelost. Till efterrätt en rykande het chokladkaka toppad med vaniljglass. Mums!
Till kvällen blev det sedan restaurang Freemans som jag är så glad att vi hade fått tips om då man kanske inte hittar den i första taget bara genom att strosa. Insprängd i en lite ruffig gränd låg den lilla pärlan som sedan bjöd på massor av god mat (ni måste prova den varma kronärtskocksdippen med rostat bröd!). Med galna horn på väggen skulle man lätt kunna tro att inredningen var motbjudande men de gamla rustika borden & atmosfären att vara hemma hos någon med italienska gener fick det hela att bli en kanonupplevelse.
Bild 1-3: Gemma
Bild 4-5: Freemans

No comments:

Post a Comment