Wednesday, March 2, 2011

Caina restaurangSkulle bli en riktigt dålig restaurang- & matkritiker då det tråkigaste jag vet är att dissa en annars så trevlig kväll. Men kära ni, även om detta är som att svära i kyrkan då skaparna är de alltid så (ofta även av mig) dyrkade Claesson Koivisto Rune - var det här ingen hit för middagsvarianten. Har för er som läst sedan en tid tillbaka inte för länge sedan bott på Nobis hotell vars byggnad restaurangen huserar i & var nöjd med detta då Caina fungerade som frukostsal. Som middagsboning - dock inte alls vad man skulle kunna tro. Stelt, kallt & omysigt, om än med vackra klassiker att kika på, & mat som i ärlighetens namn inte gav större intryck. Tur att sällskapet kompenserade i allt & gjorde kvällen oförglömlig ändå. Tack T! Nästa gång provar vi en trappa upp.
Bilder från Caina

3 comments:

 1. Du är inte den första som tycker detta, jag har flera vänner som också uttryckt sitt missnöje med just maten. Bra att du är ärlig!

  ReplyDelete
 2. Tack! Synd att det inte var bättre, men var tvungen att testa för att vara säker. Det blev en mkt trevlig kväll ändå! Ax

  ReplyDelete
 3. Ella skulle gärna vilja ha tips på bra matställen i Stockholm eftersom vi är ett gäng som ska göra stan under påsken.
  Kanske inte ditt gebit - men - du kanske ändå kan tipsa på något?
  Vi följer regelbundet din blogg som är toppen

  ReplyDelete