Wednesday, December 1, 2010

Jag vill veta...Vad vill ni helst se och läsa om här på bloggen? Ser att ni är flera som besöker mig vilket jag är så väldigt glad för men det är fortfarande ganska blygsamt med kommentarer (och jag gillar verkligen kommentarer). Saknar ni något? Förslag på teman? Eller är det något ni inte gillar? Skicka det hitåt så ska jag se vad vi kan hitta på!
Ax

Bild via Flickr

15 comments:

 1. Himla kul med bildbomber, det ger så mycket inspiration. men lite fler shoppingtips i inredningsvärlden skulle inte vara helt fel. kramar

  ReplyDelete
 2. ... och kanske lite bilder från ditt eget hem & på grejer som du köper. Alltid inspirerande och spännande.

  .. och en bild på dig, lite då & då!

  kram.
  .u

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Det jag gillar så mycket med din blogg är alla bilder som verkligen inspirerar - det behöver verkligen inte vara så mycket text och annat lull lull - snygga bilder duger bra för mig och även om jag i princip aldrig kommenterar så är jag inne här på din blogg varje dag och imponeras över vilka snygga kollage av bilder du får ihop - kanske skulle bli bättre på att uppmuntra dig lite så du får reda på hur inspirerad jag blir!

  ReplyDelete
 4. Hej!

  Måste börja med att säga att det alltid finns massa fint att titta på i din blogg. Du gör ett jättebra jobb.

  Just nu är jag i en period där jag tittar på allt med hus och hem men jag är alltid svag för att titta på olika slags kök, men det har du många fina så det saknas inte. Det känns bara som att jag aldrig kan få nog av detta. I nuläget annars så håller vi på och ska bestämma oss för något slags hyllsystem eller stort skåp där man kan stoppa grejer, böcker, tidningar och papper. Detta skåp/hylla kommer behöva finnas synligt i vardagsrummet. Fina skåp eller hyllösningar som slukar saker skulle vara kul. Tack, Anna

  ReplyDelete
 5. Hej!
  Tack för en bra blogg! Jag tycker om inspirerande bilder som jag kan använda för att inreda eller göra om i mitt eget hem. Jag saknar tips på inköpsställen eller namn på produkterna för att kunna hitta dem själv. Köptips helt enkelt och enkla inredningsknep eller stilar!

  ReplyDelete
 6. Jag vill se mer bilder från ditt hem :)

  ReplyDelete
 7. Hej Anna o tack för en en toppblogg!
  Jag älskar nästan allt! gillar lite mindre när det blir för minimalistiskt, svart o vitt.

  Vad jag skulle uppskatta är inspiration kring tv-rum, vårt är mörkt och trist. Till detta rum letar jag även efter en tapet o det vore fantastiskt att hitta ngt liknande den här http://2.bp.blogspot.com/_IU5sf1KNKQs/TBXo4qGQfQI/AAAAAAAAFfI/8f5kL0AARkU/s1600/tapet+5.png

  Nu i december blir det lite som att öppna en lucka i adventskalendern att titta in här.
  Stort tack för allt fint!
  Amanda

  ReplyDelete
 8. Jag gillar alla fina bilder i din blogg. Mer text behövs inte, om du inte själv vill. Du har skön känsla för färg och form. Din blogg är just nu den enda inredningsbloggen jag besöker.

  ReplyDelete
 9. åhhh, jag skulle gilla om du kunde tipsa om bra loppmarknader inte långt från stan där man kan göra klipp?

  handlar ofta via lauritz eller auktionsbolag men saknar att gå å inspirerar bland fysiska saker å ting :)

  super inspirerande blogg!

  ReplyDelete
 10. Hej,

  Jag halkade in här via Jennie Hammars blogg och får erkänna att jag fullkomligt älskar din lite avskalade blogg.
  Som nån annan sa bildbomberna är underbara och jag blir bara lugn och tok inspirerad.
  Faktum är att jag lite hade gått i stå i min inredning för jag tycker att det finns så mycke enkelriktning i tidningarna att det blir helt oinspirerande, men du plockar russinen åt mig och jag har känner lust igen att fortsätta hemma!
  Jag vill faktiskt inte ändra på någonting men jag är rätt säker att jag kommer att fortsätta att följa dig och din blogg så länge du orkar!

  Tusen tack!
  Kram

  ReplyDelete
 11. Hör till gruppen spanare som aldrig hinner lämna kommentarer - men- vill förmedla att Annagillar besöks regelbundet av mig och många av mina inredningsroade vänner.
  Ingen slump - du gör skillnad!!
  VSOP

  ReplyDelete
 12. Har nyligen hittat din sida. Underbar med fantastiska bilder. Har nog nu lyckats titta igenom alla sen du startade... Letar och får inspiration till vår nedervåning som vi är på väg att göra om. En gammal suterängkällare med lågt till tak (ca 2 meter) som vi ska göra allt vi kan för att få in mer ljus och bra/snygga inredningsval. Du inspirerar!
  Hälsningar Maria

  ReplyDelete
 13. Jag vet, jag ska bli bättre. Är ju inne är varje dag! Något som alltid kan vara kul är när man får se bilder på t.ex. designklassiker eller xklusiv inredning och sen brevid billigare budgetvarianter för att få till samma känsla till billigare penning. Jag gillar att blanda nytt, loppisfynd, billigt, dyrt.
  Du är skitbra på detta. Stolt...

  Hälsar

  Emma Noominen

  ReplyDelete
 14. Har precis börjat att följa din blogg.
  Tycker du verkar ha en fantastisk smak, så fortsätt i samma stil så har du en trogen läsare.
  Daniel

  ReplyDelete
 15. Tusen tack för alla kommentarer! Ska plocka med mig allt ni skriver för framtiden. Tack tack tack! Ax

  ReplyDelete