Wednesday, November 24, 2010

God Jul önskar Tomten

Lampa 649 kr
Stämpelset 198 kr
Skallra 98 kr
Girlang 149 kr
Sparbössa 179 kr
Kuber 198 kr
Veterinär set 329 kr
Robotpussel 229 kr
Rita efter prickar 49 kr
Smyckeskrin/Speldosa 198 kr

Madame Butterfly poster 298 kr

Tröllflöjten poster 298 kr

Spel
Memory spel 198 kr


Gårdagens Lanvin-shopping gick åt fanders men desto bättre blev det hos helt fantastiska favoriten Mor Karin. Har skrivit om denna fina affär förut & är glad att jag bestämde mig för att gå dit istället som ursprungligen tänkt att handla via webshopen. Det är alltid så mycket finare i verkligheten plus att det fanns många fler saker att välja emellan. Nu är det så att i och med L.A-resan över jul skall "lilla Julafton" firas med familjen redan på söndag. Förutom egna presenter till barnen har jag dessutom fått i uppdrag att inhandla mina föräldrars presenter till barnen. Perfekt tycker jag då det blir saker som vi vet att de vill ha plus att storleken på presenterna är mer anpassade efter utrymme....Tack för jättetraktor, bilar att köra på, verktygslåd deluxe, Teletubbies-hus & annat, de har varit och är toppen - men det här är också en prima lösning. Så mot Mor Karin gick jag och stannade där oroväckande länge. Gissar att de supertrevliga innehavarna undrade om jag tänkte bo över i och med att lilla F hann med såväl mellis och numero due som tupplur och leksaksfascination. Kassarna blev många och välfyllda, men som sagt avsändarna och mottagarna för presenterna är flera. En sak fick sonen redan idag och det var den mycket efterlängtade flugsvampslampan (så fint sken!). Sa till honom att jag gärna hade velat ha den bredvid min säng & då svarade han så omtänksamt och klokt att den kommer lysa hela vägen till mig. Kan verkligen rekommendera en tur till Tegnérgatan 6!
Samtliga bilder via Mor Karins webshop

4 comments:

 1. Flugsvampslamporna är ALLA helt underbara. De står på en vit byrå i barnens rum och lyser dygnet runt. Helt fab!
  Sparbössan köpte jag i helgen och blev så fin tillsammans med lamporna. Love flusvamps!

  ReplyDelete
 2. Tack så mycket med hjälp av julklappsköp eftersom vår gemensamma julafton firas tidigare i år. Kommer självklart att besöka denna underbara affär då det blir fler jular och födelsedagar.
  Mor

  ReplyDelete
 3. Stockholm Under Ytan - vet inte om jag ska tolka dig som att du tycker att det var helt ok eller om du antyder att jag kanske blev lite långrandig :) Det stämmer nog i sådant fall.

  Lilla.u - Det verkar som vi delar smak! Härligt.

  Mor - de nada. Nöjet var på min sida så att säga.

  Ax

  ReplyDelete